Почистване на офиси, магазини, хотели

Компания за услуги “НОВА” осигурява почистващи и поддържащи услуги на различни търговски обекти в цяла София. Нашето почистване на офиси се приспособява в зависимост от изискванията на всеки отделен клиент.

От общо почистване веднъж седмично до поддръжката на цяла сграда включващо ежедневно почистване, грижа за килими и твърди подове, дълбоко почистване и доставка на хигиени средства, ние предлагаме експертни решения за почистване за бизнеси от всякакъв мащаб.

Нашите почистващи услуги са внимателно отработвани през годините до постигане на съвършенство. Ние винаги използваме най-доброто оборудване и обстойно обучаваме нашите служители да си служат с него. Ние следваме най-добрите познати техники и методи за почистване, като същевременно следим отблизо конкуренцията и постоянно развиващите се нови технологии.
Ето какво можем да Ви предложим:
9
Еднократно почистване
9
Почасово почистване
9
Ежедневно почистване
За всяко едно от тези почиствания се прави отделна оферта. Ако Вие решите да направим такава оферта, това ще бъде за Вас напълно безплатно.

Освен стотиците клиенти с частни жилища, ние сме обслужвали и продължаваме да обслужваме много офиси, студия, галерии, училища, магазини, детски градини, работилници и поемаме задачи от името на фирми за управление на недвижими имоти, големи агенции за недвижими имоти и отдаване под наем.

Разгледайте актуалните ни цени за почистване