Пране на килими извън дома на клиента


Домът ви е застлан с красиви, топли килими. Те създават настроение и уют, но ви е много трудно, когато дойде време за пране.

Качественото пране на килими

изисква много място, специализирани препарати, умения и техника. Да го направите сами, означава да загубите много време и нерви, за да постигнете съмнителни резултати. Затова, с идеята да ви улесним максимално, ние решихме да ви предложим пране на килими извън дома.
Постарахме се да разработим услугата до съвършенство, осигурявайки си всичко необходимо.

Какъв е вашият ангажимент

Необходимо е да ги почистите добре с прахосмукачка. После да ни се обадите и да уговорим време, в което наша кола ще мине да ги вземе.

Пране на килими

Освен за пране на килими можете да се свържете с нас още за почистване на одеала, ръчно тъкани черги и китеници, пътеки, мокети и т.н.
Сушенето трае между три и пет дни в зависимост от времето и сезона. Имайте предвид, че услугите са сезонни и се извършват в периода от месец май до месец октомври. Когато постелките изсъхнат ще уточним времето на доставка и вие ще ги получите светнали от чистота. Транспортът е безплатен.

Как извършваме поръчаното пране на килими

Използваме щадящи професионални препарати, които са 100% биоразградими, безвредни както за природата, така и за вас и семейството ви. Перем със студена вода, което премахва всеки риск за цветовете и материите. Почистващите продукти се втриват с бавно оборотна машина, изплакват се машинно и се изсушават. Така се освежават цветовете, връща се яркостта и блясъка на килима.

Качествено пране извън дома

Служителите ни са добре обучени и с много опит в машинното пране на килими.

Резултатите са такива, че всеки, който веднъж е използвал тази услуга, предпочита да поверява своето пране на килими на нас. Затова запазете и вие телефона ни – вероятно ще ви потрябваме пак.

За дълготрайността на килимите и постелките перете ги веднъж годишно и обирайте праха от тях два пъти седмично.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,
ЗА ЖИЛИЩА ДО КОИТО НЯМА ДОСТЪП С АСАНСЬОР СЕ ЗАПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА ОТ 1.00 ЛВ.
НА ЕТАЖ ИЛИ ПРИЕМАНЕТО И ПРЕДАВАНЕТО НА ПОРЪЧКАТА СЕ ИЗВЪРШВА ПРЕД ВХОДНАТА ВРАТА НА СГРАДАТА.

ЗАБЕЛЕЖКА: КИЛИМИ ВЪРХУ КОИТО СА УРИНИРАЛИ ЖИВОТНИ СЕ ТАКСУВАТ ПО 4.00 ЛВ/КВ.М.

ЗА СКЪСАНИ, ИЗГОРЕНИ, РАЗНИЩЕНИ КИЛИМИ ПЪТЕКИ, ОДЕАЛА, ЛЕПЕНИ КИЛИМИ С ХАСТАР И ДР., КОИТО НЕ ОТГОВАРЯТ НА БДС И ЦВЕТОВЕТЕ ИМ ПУСКАТ ФИРМАТА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ! ЗА УПОРИТИ ПЕТНА ОТ ВИНО МАРКЕРИ И ДР. НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ. В ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА УСЛУГАТА ПРАХОСМУЧЕНЕ ЗАТОВА НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ОТСРАНЯВАНЕ НА КОСМИ, ПЯСЪК И ДР. ОТ КИЛИМИТЕ. НЕ НОСИМ ГАРАНЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА СТО ПРОЦЕНТА НА МИРИЗМАТА ОТ УРИНА.

ВНИМАНИЕ: ПРАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН: КИЛИМИТЕ СЕ ОБЛИВАТ СЪС СТУДЕНА ВОДА, СЛЕД КОЕТО СЕ НАНАСЯ ЧРЕЗ ВТРИВАНЕ С НИСКООБОРОТНА ДИСКОВА МАШИНА ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ И СЕ ИЗПЛАКВАТ ОБИЛНО С ВОДА И С ДРУГА МАШИНА, ИЗЦЕЖДАТ СЕ, СЛЕД КОЕТО СЕ ПРОСТИРАТ НА ЛОСТОВЕ И СЕ ИЗСУШАВАТ НА АТМОСФЕРНИ УСЛОВИЯ