Пране на килими извън дома на клиента

Домът ви е застлан с красиви, топли килими. Те създават настроение и уют, но ви е много трудно, когато дойде време за пране.

Качественото пране на килими

изисква много място, специализирани препарати, умения и техника. Да го направите сами, означава да загубите много време и нерви, за да постигнете съмнителни резултати. Затова, с идеята да ви улесним максимално, ние решихме да ви предложим пране на килими извън дома.
Постарахме се да разработим услугата до съвършенство, осигурявайки си всичко необходимо.

Какъв е вашият ангажимент

Необходимо е да ги почистите добре с прахосмукачка. После да ни се обадите и да уговорим време, в което наша кола ще мине да ги вземе.

Освен за пране на килими можете да се свържете с нас още за почистване на одеала, ръчно тъкани черги и китеници, пътеки, мокети и т.н.
Сушенето трае между три и пет дни в зависимост от времето и сезона. Имайте предвид, че услугите са сезонни и се извършват в периода от месец май до месец октомври. Когато постелките изсъхнат ще уточним времето на доставка и вие ще ги получите светнали от чистота. Транспортът е безплатен.

Как извършваме поръчаното пране на килими

Използваме щадящи професионални препарати, които са 100% биоразградими, безвредни както за природата, така и за вас и семейството ви. Перем със студена вода, което премахва всеки риск за цветовете и материите. Почистващите продукти се втриват с бавно оборотна машина, изплакват се машинно и се изсушават. Така се освежават цветовете, връща се яркостта и блясъка на килима.

Служителите ни са добре обучени и с много опит в машинното пране на килими.

Резултатите са такива, че всеки, който веднъж е използвал тази услуга, предпочита да поверява своето пране на килими на нас. Затова запазете и вие телефона ни – вероятно ще ви потрябваме пак.

За дълготрайността на килимите и постелките перете ги веднъж годишно и обирайте праха от тях два пъти седмично.

Уважаеми клиенти,
За жилища, до които няма достъп с асансьор се заплаща еднократна допълнителна такса от 2.00 лв. на етаж или приемането и предаването на поръчката се извършва пред входната врата на сградата.

Забележка
Килими върху които са уринирали животни се таксуват по 7.00 лв/кв.м.

За скъсани, изгорени, разнищени килими пътеки, одеала, лепени килими с хастар и др., които не отговарят на бдс и цветовете им пускат фирмата не носи отговорност! за упорити петна от вино маркери и др. не носим отговорност. в цената не е включена услугата прахосмучене затова не носим отговорност за отсраняване на косми, пясък и др. от килимите. не носим гаранция за премахване на сто процента на миризмата от урина.

Внимание
Прането се извършва по следния начин: килимите се обливат със студена вода, след което се нанася чрез втриване с нискооборотна дискова машина професионален перилен препарат и се изплакват обилно с вода и с друга машина, изцеждат се, след което се простират на лостове и се изсушават на атмосферни условия.

Разгледайте актуалните ни цени за почистване